«Μου είχε γίνει πρόταση για το YFSF αλλά ήμουν έγκυος στον γιο μου»

Το τραγούδι, ενώ είχαμε πάρα πολλά σχέδια, το έχουμε παγώσει λίγο λόγω κορωνοϊού"

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζο Λαζοπούλου στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Η τραγουδίστρια, που είναι και αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου, μίλησε για την οικογένειά της, την περίοδο της καραντίνας αλλά και για την πρόταση που είχε δεχτεί για να είναι ανάμεσα στους παίκτες του Your Face Sounds Familiar.

Η ίδια ανέφερε για τον γιο της: «Χαίρομαι που έχω την πολυτέλεια και τον βλέπω σε όλες του τις στιγμές να μεγαλώνει. Τώρα δουλεύω πιο πολύ με τα social media, έχω περισσότερο χρόνο. Το τραγούδι, ενώ είχαμε πάρα πολλά σχέδια, λόγω κορωνοϊού το έχουμε παγώσει λίγο για να δούμε πως θα πάει η κατάσταση. Χάσαμε πολύ ωραία live το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά έχω ακόμα περισσότερο χρόνο να είμαι με τον Μύρωνα τον γιο μου και χαίρομαι επειδή βλέπω ότι έχω πολύ μεγάλο impact γιατί είμαι συνέχεια μαζί του. Θέλω να είμαι 100% ενεργή στο πως θα μεγαλώσει και τι άνθρωπος θα βγει.

Για το YFSF είπε: «Μου είχε γίνει πρόταση. Ήμουν έγκυος στον Μύρωνα τεσσάρων μηνών. Συζήτησα και τα λοιπά, ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Ο γιατρός μου μου είπε κάνε ότι θέλεις αλλά θεωρούσα ότι αν δεν μπορούσα να δώσω το το 100% και να διακινδυνεύσω έστω και λίγο το παιδάκι μου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να πιέσω καμία κατάσταση τώρα.»