«Μου έγινε πρόταση να συνεχίσω σε σίριαλ του Ανδρέα Γεώργιου, αλλά…»

Ανδρέας Γεωργίου

"Όταν είδα ότι μου είχε στείλει μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, δεν είχα ιδέα τι ήθελε!"

Ο γιος του Χρηστού Δάντη, Χριστόφορος Βλαχάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση που του έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου ώστε να συμμετέχει στο νέο του σίριαλ, αλλά και για την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

«Όλο αυτό με το Τατουάζ και την τηλεόραση ήταν κάτι πολύ καινούργιο για ‘μενα και μου άρεσε! Όταν είδα ότι μου είχε στείλει μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, δεν είχα ιδέα τι ήθελε. Στον δρόμο με ρωτάνε γιατί με έκαναν έτσι ενώ ήμουν το καλό παιδί και με αγαπούσαν όλοι και εγώ απαντάω πως άπλα κάνω τη δουλειά μου. Μου έγινε πρόταση να συνεχίσω σε σίριαλ του Ανδρέα Γεώργιου, αλλά τώρα θέλω με τη φάση μου, τη μουσική. Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που δύσκολο να μην το έπαιρνα, είναι το γονίδιο.

Η μαμά μου βλέπει φανατικά Τατουάζ και κάθε βράδυ μου στέλνει μήνυμα από την Αμερική με σχόλια. Αν δεν κάνω λάθος έχω 9 τατουάζ, ξεκίνησα στα 16 μου. Τα τατουάζ τα ήξεραν οι γονείς μου, τις τρύπες είχα κάνει κρυφά. Είχα ρωτήσει τη μαμά μου για να κάνω τρυπά στη μύτη και μου είπε πως αν το κάνω θα με κρεμάσει από το μπαλκόνι! Έκανα τρυπά στη μύτη και έκρυβα για ένα τρίμηνο το σκουλαρίκι μέχρι που δεν άντεξα και το έβγαλα. Η μαμά μου το μαθαίνει τώρα!»

Δείτε όσα είπε ο Χριστόφος Βλαχάκης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!