«Μου έδωσαν συγχαρητήρια για την ερμηνεία μου στο Λόγω Τιμής! Δεν έχω παίξει ποτέ εκεί»

Λόγω Τιμής

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει…

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις δουλειές που έκανα παλαιότερα για να επιβιώσει, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε του έδωσαν συγχαρητήρια για την ερμηνεία του στο Λόγω Τιμής. Μόνο που ο ίδιος δεν έχει παίξει ποτέ εκεί.

«Είμαι φύσει ρομαντικός, πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Δεν έχω πρόβλημα να πω την ηλικία μου, είμαι48 χρονών. Η μητέρα μου έρχεται συνήθως την πρώτη μέρα να δει τις παραστάσεις μου. Οι γονείς μου, όσο κι αν μαγκώθηκαν, δεν με απέτρεψαν ποτέ από το να γίνω ηθοποιός. Έκανα πάρα πολλές δουλειές για να μπορώ να επιβιώσω. Η πιο περίεργη δουλειά που έχω κάνει είναι που πουλούσα δαντέλες σε ένα μαγαζί κάτω από το Σύνταγμα.

Μου έχουν δώσει θερμά συγχαρητήρια για την ερμηνεία μου στο Λόγω Τιμής, αλλά δεν τους είπα ότι δεν έχω παίξει εκεί για να μην τους πικράνω. Φυσικά και απόλαυσα τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Είναι μια ανάμνηση που θα μείνει πάντα χαραγμένη μέσα μου. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τρομερά γενναιόδωρος και με τους ανθρώπους και με τους συνεργάτες του», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δείτε εδώ περισσότερα νέα από την showbiz!