«Μου έδιναν ποσό να αγοράσω ένα καλό αυτοκίνητο για να πουλήσω την ατζέντα μου»

Η Νίνα Βλάχου αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες ιστορίες από την επαγγελματική της διαδρομή...

Την Νίνα Βλάχου συνάντησε από το Πρωινό, η Μαίρη Αρώνη, με την γνωστή κοσμικογράφο να έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να εξομολογηθεί.

«Εγώ δεν έμπαινα ποτέ μέσα από την κλειδαρότρυπα. Μια φορά μου έστειλαν μια φωτογραφία, όπου είναι η Μαριάννα Λάτση και ο Νίκος Κούρκουλος αγκαλιασμένοι. Αυτό τότε δεν είχε «σκάσει» ότι υπάρχει. Πήρα τη φωτογραφία, την έβαλα σε ένα φάκελο και την έστειλα στην Μαριάννα. Δεν δημοσιεύτηκε ποτέ», εκμυστηρεύεται η Νίνα Βλάχου..

«Ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου να μιλάει από ένα σεπαρέ δίπλα. Λέω με ποιον είναι και μου λένε είναι με την Δήμητρα Λιάνη. Μένω ξερή. Περνάω από μπροστά και λέω «Καλημέρα! Τι κάνετε κύριε πρόεδρε». Η Μιμή με ήξερε γιατί της είχα κάνει μια συνέντευξη. Και τότε λέω: «Πρόεδρε έχω πάντα στην τσάντα μου μια φωτογραφική μηχανή. Μπορώ να σας βγάλω μια φωτογραφία»; Γυρίζει, την κοιτάζει και του κάνει νεύμα «ναι». Κι έτσι μού επέτρεψαν να τους φωτογραφήσω. Έγινε χαμός, πανικός. Τρεις μισθούς μου έδωσαν», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

«Μου είχαν προτείνει να πουλήσω την αντζέντα μου. Μού έδιναν πάρα πολλά χρήματα, ήταν ένα ποσό για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο καλό», αναφέρει η Νίνα Βλάχου.