«Μου έδιναν 5 εκ. μεροκάματο για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50 εκ. στο μαγαζί»

Στέλιος Καζαντζίδης

"Μου είπαν κάνε του μια συζήτηση να έρθει και από μένα, τραγουδάς δεν τραγουδάς, θα έχεις αυτά τα λεφτά. Μιλάμε για αμύθητα λεφτά", αποκαλύπτει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα δε Γίνεται και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για πολλά. Ανάμεσα στα όσα είπε, ήταν και μια αποκάλυψη που έκανε για μια πρόταση που είχε δεχτεί από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, ώστε να πείσει τον Στέλιο Καζαντζίδη να τραγουδήσει στο μαγαζί με ένα αστρονομικό ποσό.

«Πέρασα κορονοϊό πριν καν το ανακοινώσουν. Έκανα μετά εξετάσεις για αντισώματα και είδα ότι το είχα περάσει. Δεν με επηρέασε τουλάχιστον ψυχολογικά. Είχα όλα τα συμπτώματα.

Έχω 5 γιους. Ο μεγάλος είναι 34 χρονών και ο μικρός 4.

Από το Ribas τότε μου είπαν κάνε του μια συζήτηση να έρθει και από μένα, τραγουδάς δεν τραγουδάς, θα έχεις αυτά τα λεφτά. Μιλάμε για αμύθητα λεφτά. Μου είχαν πει για 50 εκατομμύρια μεροκάματο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και για μένα 5 εκατομμύρια για να τραγουδήσει εκείνος. Δεν του το είπα ποτέ.

Έναν γάμο έχω κάνει αλλά είμαι σε διάσταση 20 χρόνια. Τώρα είμαι με τη σύντροφό μου. Δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο αλλά τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται», σημειώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης.