«Μου έχουν προσφέρει λουλούδια στον δρόμο ενώ πήγαιναν για αλλού, έχουν καθίσει σε στάση προσοχής»

Ελένη Φιλίνη

"Παλιότερα ο άντρας ήξερε να φλερτάρει. Τώρα πιστεύω ότι ευθυνόμαστε εμείς οι γυναίκες. Τον κάναμε να χάσει αυτόν τον ρόλο."

Την Ελένη Φιλίνη συνάντησε στα Πατήσια η Ελένη Βουλγαράκη για την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων συνομίλησαν για το ξεκίνημα της καριέρας της ηθοποιού, αν έχει δεχθεί περίεργες συμπεριφορές στον χώρο αλλά και το φλερτ στις μέρες μας που έχει αλλάξει στυλ.

Η Ελένη Φιλίνη δήλωσε: «Όταν ήρθα στα Άνω Πατήσια ίσως πρέπει να ήμασταν η μοναδική πολυκατοικία. Ήταν μόνο μονοκατοικίες μες στο πράσινο και στα γιασεμιά. Πραγματικά είναι μια μαγική περιοχή. Έκανα την επανάσταση κυριολεκτικά όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός.»

«Νομίζω ότι ειδικά στον χώρο μας και σε κάθε χώρο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αν πούμε ότι δεν έχει υπάρξει, θα πούμε ψέματα. Τότε μπορεί να στενοχωριόμουν. Τώρα όχι. Τότε ήταν πιο αξιοκρατικά τα πράγματα σε σχέση με τώρα.»

Πώς την προσεγγίζουν και τι ρόλο παίζει σήμερα το φλερτ; «Εμένα με βλέπουν και μου λένε γεια σου Λενιώ. Στον δρόμο, όταν οδηγώ παντού. Μου έχουν προσφέρει λουλούδια στον δρόμο ενώ πήγαιναν για αλλού, έχουν καθίσει σε στάση προσοχής, έχουν γονατίσει μπροστά μου. Έχουν γίνει τέτοια πράγματα. Παλιότερα ο άντρας ήξερε να φλερτάρει. Τώρα πιστεύω ότι ευθυνόμαστε εμείς οι γυναίκες. Τον κάναμε να χάσει αυτόν τον ρόλο. Εμένα μου αρέσει όταν ο άντρας είναι ο κυνηγός.»