«Μου έχει τύχει να φάω επαγγελματική «χυλόπιτα» κι έχω ακούσει άσχημες κριτικές για δίσκους μου…»

«Στην αρχή δούλευα κρυφά από τους γονείς μου και τους έλεγα ότι...»

Η Αναστασία Μουτσάτσου μίλησε στο Έτοιμο το πρωινό για το τραγούδι, αποκάλυψε αν έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές και γιατί δεν συμφωνεί με τα talent shows…

«Για ένα διάστημα δούλευα κρυφά από τους γονείς μου και τους έλεγα ότι κρατάω παιδάκια το βράδυ. Τον πρώτο χρόνο συνέβη αυτό. Τον δεύτερο χρόνο δούλεψα με την Γλυκερία έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, την αγαπούσε πάρα πολύ ο κόσμος όπως και τώρα. Όμως ήταν η χρονιά που έκανε ένα μεγάλο μπαμ και την έμαθε όλη η Ελλάδα» λέει η τραγουδίστρια και αποκαλύπτει πως έχει φάει και «χυλόπιτα» επαγγελματική.

«Έχει τύχει να κάνω επαγγελματική πρόταση σε κάποιον και να φάω χυλόπιτα. Είναι λογικό, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους.

Οι αρνητικές κριτικές
[dfp_ads id=236982]

«Έχω ακούσει άσχημες κριτικές για δίσκους μου. Τώρα στην ηλικία που είμαι και ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν με ενδιαφέρουν πια οι κριτικές γιατί πιστεύω ότι δεν έχει κανένα λόγο να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά: κριτική στην τέχνη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να αποφασίζει εκείνος τι του αρέσει. Είναι πολύ ωραίες οι καλές κριτικές, όχι γιατί μας επαινούν και γιατί μας τονώνουν, αλλά γιατί όταν κάτι είναι ωραίο, είναι ωραίο να βοηθάς τον κόσμο να πάει να το βρει. Όταν είναι άσχημο, καλύτερα να μη ασχολείσαι μαζί του γιατί του δίνεις βήμα.»

Τα talent shows

«Ίσως είναι ένας τρόπος κάποιοι άνθρωποι που αισθάνονται ότι θέλουν να ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά, να μπαίνουν σε μια διαδικασία, γιατί από ότι ξέρω γίνεται και μια διαδικασία, γιατί από ότι ξέρω γίνεται και μια προετοιμασία πριν βγουν οι εκπομπές στον αέρα. Μαθαίνουν φαντάζομαι ωραία πράγματα από έμπειρους ανθρώπους, παίρνουν μια καλή κατεύθυνση για να μάθουν να τραγουδάνε. Δεν ξέρω, τι νόημα έχει μια τόσο μεγάλη υπερπροσφορά σε έναν χώρο που είναι τόσο δύσκολος. Δεν μου αρέσει ένα στοιχείο στα talent shows, όταν γίνονται πολύ χοντροκομμένες και αγενείς κριτικές προς τα παιδιά, αυτό το θεωρώ εντελώς βλακώδες.»