Μορφούλα Ντώνα: «Ένιωσα άσχημα με τις δηλώσεις του Πετρούνια, ξέρω τι άνθρωπος είναι»

Μορφούλα Ντώνα

«Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική», είπε η Μορφούλα Ντώνα.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Μορφούλα Ντώνα, η οποία μίλησε για το γάμο της, τον γιο της, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo.

«Κάναμε θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι στις Σπέτσες, ήταν ονειρικά. Στη βάφτιση ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά γιατί ο μικρός έκλαιγε. Παντρευτήκαμε στις Σπέτσες γιατί εκεί μεγάλωσε ο άντρας μου. Ονομάσαμε το γιο μας Απόλλωνα γιατί θέλαμε ένα όνομα που να του ταιριάζει. Είναι ανοιχτόχρωμος και του αρέσει η μουσική. Ποια μαμά κοιμάται;

Είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον παίρνω μαζί μου στα μαθήματα και έχει να απασχολείται. Θηλάζω ακόμα τον 14μηνο γιο μου. Θέλουμε ένα δεύτερο παιδάκι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Ήμουν πέντε μηνών έγκυος όταν πήγα να βγάλω την άδειά μου και το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό. Φοβήθηκα!», είπε αρχικά η Μορφούλα Ντώνα.

«Ένιωσα άβολα και άσχημα για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική», είπε επίσης η Μορφούλα Ντώνα.