Μονομάχος – Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στον ΣΚΑΪ: «Από εδώ ξεκίνησα»

Χρήστος Φερεντίνος

Όσα είπε ο Χρήστος Φερεντίνος στην πρεμιέρα του παιχνιδιού.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ήρθε ο Χρήστος Φερεντίνος, το απόγευμα της Δευτέρας, με το παιχνίδι γνώσεων «Μονομάχος» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ύστερα από την μακρόχρονη παρουσία στην απογευματινή ζώνη του Alpha, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να μετακομίσει και αυτή ήταν η επίσημη πρώτη εμφάνιση του.

Έτσι, στην έναρξη του νέου τηλεπαιχνιδιού, ο Χρήστος Φερεντίνος κάθισε αρχικά στις θέσεις των… 100 και καλωσόρισε στη συνέχεια τους τηλεθεατές στο νέο του εγχείρημα και τους σύστησε τους κανόνες. «Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα στην ομάδα των Μονομάχων. Καλησπέρα στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εδώ στον σταθμό, στο σπίτι τους και πρώην σπίτι μας γιατί από εδώ ξεκίνησα την τηλεοπτική μου διαδρομή πριν από αρκετά χρόνια. 1993, ήταν όλα διαφορετικά βέβαια τότε. Σκεφτείτε ότι τότε έβγαιναν τα κινητά και είχαμε τις λεγόμενες «παντόφλες» ενώ τώρα φτάσαμε στην τεχνητή νοημοσύνη».

«Πολλά αλλάζουν, πολλά όμως παραμένουν ίδια. Παραδείγματος χάρη, εγώ! Κυρίες και κύριοι, ακόμα σε φάση… τα παιδία παίζει γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ, Να πω την καλησπέρα μου και στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ γιατί οι τηλεθεατές μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η αγάπη των τηλεθεατών διατηρεί και την αγάπη του σταθμού, είναι αλληλένδετα αυτά όπως καταλαβαίνεται. Εξάλλου έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τους τηλεθεατές χρόνια τώρα. Βήμα βήμα την έχουμε χτίσει και είναι μια σχέση… το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή και περνάμε ωραία αλλά ταυτόχρονα και μοιράζουμε χρήμα. Τώρα, προσθέτουμε και γνώση. Βάζουμε μέσα και ένα στοιχείο ακόμα. Άρα θα περνάμε καλά, θα μοιράζουμε χρήμα και θα μαθαίνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να δώσει συνέχεια στη ροή της εκπομπής.

Και ο «Μονομάχος» είναι πια, επίσημα, στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.