Μονομάχος: «Είσαι ΠΑΣΟΚ;» – «Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί»

Μονομάχος

Παίκτρια - φανατική του ΠΑΣΟΚ λάμπει όταν βλέπει ερώτηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Αναστασία ήταν η παίκτρια που διαγωνίστηκε στο σημερινό (31/10) επεισόδιο του Μονομάχου και μία μόλις ερώτηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν αρκετή για να κάνει το πρόσωπό της να… λάμψει από χαρά.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χρήστος Φερεντίνος της παρουσίασε τις δύο κατηγορίες ερωτήσεων (Ανδρέας Παπανδρέου / Στίβεν Χόκινγκ), η Αναστασία δεν μπόρεσε να κρατήσει το γέλιο της, γεγονός που έκανε τον παρουσιαστή να καταλάβει ότι κάποια… σχέση είχε η ίδια με το ΠΑΣΟΚ.

«Γιατί γελάς; Κάτι με τον Ανδρέα θες να μας πεις… είναι ΠΑΣΟΚ, παιδιά! Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ!», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Αναστασία να απαντά γελώντας: «Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί».

«Άλλαξε, φώτισε το πρόσωπο της Αναστασίας μας», σχολίασε ο παρουσιαστής, με την παίκτρια να τονίζει: «Σκέφτομαι το δούλεμα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου για την κατηγορία».

Απαντώντας στην ερώτηση για την ημερομηνία θανάτου του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς και βλέποντας ότι μόνο ένας παίκτης έδωσε λάθος απάντηση, η Αναστασία σχολίασε με χιούμορ: «Δεν είχα πάει στο Ωνάσειο αλλά ξεχνιούνται οι τέντες απ’ έξω για μήνες; Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι. Ακόμα πληρώνει ο Ανδρέας Παπανδρέου!».