ΜΟΝΟ ΣΤΟ ZAPPIT: Την Τρίτη το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς

AGB: Η "Ζωή της άλλης" απείλησε τον Λάκη

Το τελευταίο «Τσαντίρι» της χρονιάς θα είναι αυτό της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Λάκης αποφάσισε να κάνει τηλεοπτική αγρανάπαυση για δύο μήνες και να επιστρέψει στις οθόνες από Φλεβάρη.

Κατα τα λοιπά…  Η μετακόμιση της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου από Τρίτη σε Τετάρτη -λόγω απεργίας- δεν επηρέασε τις τηλεθεάσεις του αλλά αυτούς που βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντί του, δηλαδή τις «Κούκλες» και την «Ονειροπαγίδα».

Από την άλλη μεριά όμως η η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι είναι δύσκολη αντίπαλος.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν, από τις 9 έως τις 10 το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε μέσο όρο 32,8 στο γενικό σύνολο ενώ η «Ζωή» έμεινε 1,8 μονάδες πίσω του σημειώνοντας μέσο όρο 31 και αποδεικνύοντας τις… απειλητικές της διαθέσεις στη σατιρική εκπομπή του ALPHA. Βέβαια στο δυναμικό κοινό η διαφορά μεταξύ τους αυξήθηκε πολύ με το Λαζόπουλο να φτάνει στο 36 ενώ η «Ζωή» έμεινε αρκετά πίσω κάνοντας 22 μέσο όρο.
 
Την επόμενη ώρα όμως, από τις 10 έως τις 11 ο Λαζόπουλος έφυγε τόσο μπροστά που η «Ονειροπαγίδα» και οι «Κούκλες» μάζεψαν… ό,τι απέμεινε. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έφτασε στο 48,7 ρίχνοντας τη σειρά του ΑΝΤ1 στο 14,3 και τη σειρά του MEGA στο 12,4. Ακόμα και στο δυναμικό κοινό οι διαφορές είναι μεγάλες με τη σατιρική εκπομπή του ALPHA να κάνει μέσο όρο 48,4 ενώ η «Ονειροπαγίδα» 13,3 και οι «Κούκλες» 13,6.
Λογικό λοιπόν που οι δύο σειρές είναι… ανακουφισμένες που ο Λαζόπουλος προτιμά να μένει τις Τρίτες και να μην μετακομίσει μόνιμα απέναντί τους.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι οι τηλεθεάσεις που αναφέρουμε είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι των εκπομπών και ότι για τους καθαρούς θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης από την AGB.

Γρηγόρης Μελάς