Μόνικα: «Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

Μόνικα

"Το ότι συνδέεται με αυτήν την κοινότητα, το θεωρώ ένα plus κι αν με ρωτάς γιατί χρησιμοποιούν το pride, είναι επειδή αυτοί οι άνθρωποι το έχουν περισσότερη ανάγκη να το ακούσουν" δήλωσε η Μόνικα.

Η Μόνικα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της άλμπουμ με τίτλο Proud. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε την καλλιτέχνιδα αν συνδέεται ο τίτλος με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα κι αν αυτό είναι ένα άνοιγμα προς αυτήν.

«Την λέξη proud και pride την χρησιμοποιεί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως μία έκφραση για να δηλώσει πόσο περήφανη είναι για αυτό που είναι. Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα τι proud και pride και γιατί να μην είμαι υπερήφανος εγώ για αυτό που κάνω. Είναι ένα χτύπημα που δέχεται, επειδή χρησιμοποιεί αυτήν την έκφραση. Δεν τρέχει τίποτα. Εσύ με αυτόν τον δίσκο δίνεις ένα άνοιγμα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα; Τους κλείνεις λίγο το μάτι; Το συνδέεις κάπως;» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν το έκανα εσκεμμένα. Το ότι συνδέεται με αυτήν την κοινότητα, το θεωρώ ένα plus κι αν με ρωτάς γιατί χρησιμοποιούν το pride, είναι επειδή αυτοί οι άνθρωποι το έχουν περισσότερη ανάγκη να το ακούσουν. Είμαι περήφανος για αυτό που είμαι μέσα μου. Μην κοιτάς το εξωτερικό, τις ταμπέλες της κοινωνίας. Δες την ίδια την ψυχή μου. Είμαι κι εγώ εδώ κι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είμαι υπερήφανος για όλα αυτά που έχω επιλέξει στην ζωή μου. Μην με χτυπάς συνέχεια. Έχω κουραστεί να με χτυπάς συνέχεια και να απολογούμαι. Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος» απάντησε η Μόνικα.