Μις Υφήλιος 2018 από τις Φιλιππίνες – Έμεινε εκτός η Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Μπέλλα

Πικραμένη η Σταρ Ελλάς: "Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα".

Τα ξημερώματα της Δευτέρας διεξήχθη ο τελικός του Μις Υφήλιος 2018, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες. Η 24χρονη κατάφερε να ξεχωρίσει και να περάσει μπροστά από τις εξίσου όμορφες διαγωνιζόμενες από τη Νότια Αφρική και τη Βενεζουέλα, οι οποίες βρέθηκαν στη δεύτερη θέση και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η δική μας, Ιωάννα Μπέλλα, δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο Happy Day: «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ήταν φέτος από όλες τις χώρες πάρα πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα, δεν πειράζει, νιώθω πολύ όμορφα. Η εμπειρία μετράει, αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα. Πίστευα ότι θα είμαι στην 20αδα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί ήταν 94 χώρες. Ήταν κάποιες χώρες που διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…