Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ο γάμος μου με τον Δάνη και η διπλοκουμπαριά με τον Λάκη

Βίντεο: Η αποκαλυπτική συνέντευξή της στην ''Πρωινή Μελέτη''

Για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο είπε: »Τον έχω παντρέψει και του έχω βαφτίσει το παιδί. Είναι μια διαχρονική σχέση, ουσιαστικά και βαθιά συναισθηματική. Δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά, γνωριζόμαστε κάτω από άλλες συνθήκες, δύσκολες συνθήκες. Τον Λάκη τον ξέρω από τότε που έφυγε από τη Λάρισα το ’80.  Ο Λάκης μου έχει κάνει και έμενα κριτική πολλές φορές και συνήθως έχει δίκιο. Ο Λάκης επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια, έχει μια ματιά τόσο ουσιαστική, δηλαδή μπορεί να βλέπουμε το ίδιο πράγμα το ίδιο αντικείμενο, εκείνος βλέπει το από πίσω.

Η Μίρκα μιλώντας για την τηλεόραση είπε ότι δεν έχει παρακολουθήσει τα τούρκικα, ενώ για το Master Chef δήλωσε: »Η επιτροπή είναι άψογη, αλλά θεωρώ ότι οι παρουσιάστριες στα ριάλιτι δεν έχουν ρόλο». Για το Νησί είπε: »Μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν εκτονωτικό το κλάμα μου όταν το είδα. Είναι πάρα πολύ καλά γυρισμένο».

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης εξομολοξήθηκε πως: »Είχα ένα ευτυχισμένο γάμο και ένα ευτυχισμένο διαζύγιο. Ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι πολύ σημαντικό μια πολύ ουσιαστική σχέση να μην χαθεί από τη ζωή σου και όλα αυτά που κατέθεσες να μπορείς να τα πάρεις. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ είναι αμρτία να φεύγει από τη ζωή σου».

Δείτε το βίντεο: