Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μετάνιωσα που είπα όχι στις Τρεις Χάριτες»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

«Ήμασταν πολύ φίλες με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη. Για εμάς είχαν γραφτεί οι Τρεις Χάριτες, αλλά την τελευταία στιγμή είπα όχι», λέει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες” στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ τόνισε πως μετάνιωσε που είχε “όχι” στις Τρεις Χάριτες.

«Με τον Σταμάτη Φασουλή ήταν παράλληλες οι πορείες μας, τον βρήκα στο Ελεύθερο Θέατρο, στο απόγειο της δόξας του και ήταν πολύ σνομπ. Του έχω βγάλει το λάδι του Σταμάτη, του έλεγα συνέχεια ότι “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”», είπε αρχικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν πολύ φίλες με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη. Για εμάς είχαν γραφτεί οι Τρεις Χάριτες, αλλά την τελευταία στιγμή είπα όχι. Κάτι έκανα και δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ασφαλώς και μετάνιωσα που είπα όχι. Τα όχι που λέω είναι ανασφάλεια και εγωισμός με τα χρόνια».

«Όταν γνώρισα στη σχολή τον Δάνη Κατρανίδη δεν έπεσα κι ανάσκελα. Το καλοκαίρι που χωριστήκαμε μου έλειψε κι ένιωσα μια βαθιά ερωτική και αγαπησιάρικη σχέση. Τον ζήλευα πάρα πολύ, του έκανα τέρατα. Έπαιζε ρόλο στη σχολή κι εγώ ζήλευα κανονικά», είπε επίσης η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.