Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν καταφέραμε να είμαστε ζευγάρι»

Μιρέλλα Παπαοικονόμου

"Μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου και έχουμε μια εξαιρετική σχέση" εξομολογείται η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

H Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά το μεσημέρι της Πέμπτης στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή σεναριογράφος αναφέρθηκε στη σχέση με τον χρόνο καθώς και στη σημερινή σχέση με τον πρώην σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου εκμυστηρεύτηκε πως «μερικές φορές λέω ότι «θα ήθελα να κάνω μια ταινία στα γεράματα» αλλά τώρα πια αυτό δεν ισχύει, είναι πια και αστείο. Διότι γεράματα έχω έτσι κι αλλιώς οπότε πότε; Δεν μου πολυαρέσει που γερνάω!  Κι η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που θα έπρεπε να έχω τη δυνατότητα και λόγω μυαλού να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο, εντάξει…».

Και χορεύω και γελάω, γενικά νομίζω ότι μου αρέσουν τα πάντα! Δεν μου αρέσει πολύ να κοιμάμαι και δεν μου αρέσει να κάθομαι σε έναν καναπέ. Επίσης, δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση. Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική, είναι αστείο αυτό που λέω όταν δουλεύεις στην τηλεόραση 40 χρόνια».

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος! Τον αγαπώ υπερβολικά, είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου και έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Ταξιδεύουμε μαζί, οι δυο μας, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω πως απλά, όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε, ίσως να μην ταιριάζαμε σε αυτό τον τομέα και δεν καταφέραμε να είμαστε ζευγάρι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.