Μιρέλα Πάχου: Το νέο της τραγούδι θέλει… «Ριπλέι»!

Μιρέλα Πάχου

Το πρώτο single μέσα από την επερχόμενη, νέα δισκογραφική δουλειά της Μιρέλας Πάχου έχει βιντεοκλίπ...

Η Μιρέλα Πάχου, η νέα αγαπημένη ερμηνεύτρια και δημιουργός κατέκτησε τις καρδιές του κοινού και των ραδιοφωνικών παραγωγών με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Μιρέλα».

Η Μιρέλα επανέρχεται δυναμικά με το νέο της τραγούδι «Ριπλέι», που αποτελεί προάγγελο του δεύτερου album της, με τίτλο «Λίγο χρώμα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και πάλι από το Ogdoo Music Group.

[dfp_ads id=236982]

Το «Ριπλέι» σε στίχους και μουσική της Μιρέλας είναι ένα τραγούδι που σε παρασύρει με τον έντονο ρυθμό του και έρχεται να αναστατώσει και πάλι την καθημερινότητά μας, που διαρκώς παίζει σε «Ριπλέι» τις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

Τα πνευστά σε πρώτο πλάνο τονίζουν το τέμπο και ασυναίσθητα σε οδηγούν να συντονιστείς μαζί του, ακολουθώντας την καθηλωτική ερμηνεία της Μιρέλας που ενώ είναι πιο ώριμη από ποτέ, διατηρεί ανέπαφη την νεανική της δροσιά και σφραγίζεται από την έντονη προσωπικότητά της.

Το «Ριπλέι» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο καλογυρισμένο video clip που υπογραμμίζει και αναδεικνύει το θέμα του τραγουδιού, με τη Μιρέλα να γοητεύει το φακό και να προσθέτει με την ζωντάνια της χρώμα στα ασπρόμαυρα πλάνα της πόλης, που όσο το τραγούδι ξετυλίγεται ξυπνά σταδιακά από τη χειμερία της νάρκη.

Η Μιρέλα επιβεβαιώνει εμφατικά την ανοδική της πορεία και σας καλεί να αφεθείτε και να λικνιστείτε στο ρυθμό του «Ριπλέι».

Στίχοι: Μιρέλα Πάχου
Μουσική: Μιρέλα Πάχου

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Κώστας Μιχαλός: Ηλεκτρική – Ακουστική Κιθάρα, Ukulele
Δημήτρης Μουτάφης: Μπάσο
Μανώλης Γιαννίκιος: Tύμπανα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Pλήκτρα, Eνορχήστρωση
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Tρομπέτα
Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο
Βασίλης Παναγιωτόπουλος: Τρομπόνι

Η ηχογράφηση έγινε στο Kyriazis Studio & η μίξη στο Piper Studio

Mastering: Sweetspot Studio

Σκηνοθεσία βίντεο κλιπ: Πάνος Ζενίδης