Μιρέλα Μανιάνι: Ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor;

Μιρέλα Μανιάνι

Η Μιρέλα Μανιάνι απαντά στο αν θα βρεθεί στο επόμενο Survivor...

Την Μιρέλα Μανιάνι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου την Τετάρτη στον Alpha. Μάλιστα, η γνωστή αθλήτρια μίλησε τόσο για την κορούλα της όσο και για την φημολογούμενη συμμετοχή στο επερχόμενο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιρέλα Μανιάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κόρη μου είναι τώρα 12 χρονών, μεγαλώσαμε. Εννοείται πως όσο μεγαλώνει, νιώθω τον κίνδυνο γιατί βλέπω αυτά που γίνονται στις τηλεοράσεις και με απασχολεί πάρα πολύ. Είμαι αυστηρή αλλά…. ύπουλη! Όχι αμέσως γιατί τα παιδιά θέλουν την αγάπη και την στοργή μας αλλά πρέπει να είμαστε και αυστηροί».

«Δεν θα με δείτε φέτος στο Survivor, όχι. Είναι πολύ μακριά αυτό το όνειρο για μένα γιατί είμαι κακομαθημένη – καλομαθημένη οπότε, καταλαβαίνεις, θέλω το μαλλί μου και τα νύχια μου. Οπότε προς το παρόν δεν έχω τέτοια θέληση για να πάω».

«Πριν πέντε χρόνια είχε περάσει από το μυαλό μου όμως, ναι. Θέλω να το ζήσω αλλά δεν ξέρω, όσο μεγαλώνω, αποφεύγω αυτή τη σκέψη» πρόσθεσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Μιρέλα Μανιάνι στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.