Μήπως την έχουνε ματιάσει;

Βίντεο1:Η βουβή έναρξη της εκπομπής Βίντεο2: Η "κατσάδα" στη Μανωλίδου και η πρόβα του Τρύφωνα

Τεχνικά προβλήματα στην ζωντανή της εκπομπή αντιμετώπισε σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου καθώς το μικρόφωνο που φορούσε δεν ήθελε αρχικά να συνεργαστεί αλλά οι συνεργάτες της έδρασαν γρήγορα.

Λίγο αργότερα στη live σύνδεση με τον Τρύφωνα Σαμαρά που έκανε πρόβες για το κομμάτι της Κυριακής, ίσως να μην περίμενε να αντιδράσει ο πάντα χαμογελαστός κομμωτής στην παρουσίαση που του έκανε. Κι έτσι ο Τρύφωνας της να έψαλε ένα χεράκι γιατί τον στεναχώρησε που κατά κάποιο τρόπο υποβάθμισε τις χορευτικές του ικανότητες ανυψώνοντας εκείνες του διασκεδαστή.

Λίγο αργότερα βέβαια τα βρήκαν και ο Τρύφωνας άρχισε της φιλοφρονήσεις για τη συνέντευξη που έκανε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Down Town» στην οποία μιλώντας, αρχικά, για το αν έχει εκείνη ευθύνη για τα νούμερα της εκπομπής δήλωσε:

“Το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να πω “φταίει το κανάλι, φταίει η παραγωγή, φταίει ο αρχισυντάκτης”. Δεν μου αρέσει να κατανέμω ευθύνες δεξιά κι αριστερά – και σίγουρα όχι δημοσίως. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Νομίζω ότι όλοι έχουν καταλάβει πως έχουν γίνει εξ' αρχής λανθασμένες κινήσεις, αλλά εδώ μιλάμε για μία καθημερινή εκπομπή που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Μέχρι τότε έχουμε το περιθώριο να κάνουμε πολλές αλλαγές.»

Δείτε την βουβή έναρξη της εκπομπής:

«Μα ποιος είμαι!»φώναξε ο Τρύφωνας την ώρα που έδινε μία γεύση από την χορογραφία του quick step: