Μίνως Θεοχάρης: «Θαυμάζω εσένα και τον Καπουτζίδη» – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την έπιασες την Κοινότητα από παντού»

Μίνως Θεοχάρης

Η ξεκαρδιστική ατάκα που "έριξε" ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πώς του ανταπάντησε ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι μίλησαν για τη μακροχρόνια γνωριμία και φιλία τους αλλά και για την τηλεοπτική τους συνεύρεση φέτος μέσα από την εκπομπή DOT του Star.

«Είναι μία εκπομπή που θέλει δέσιμο και… λύσιμο παράλληλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την κάνουμε παρέα με τη Νάντια. Είναι μία συνθήκη πολύ ασφαλής, με ωραία θεματολογία» ανέφερε ο Μίνως Θεοχάρης.

«Καλά, ο Μίνως την έκανε πάρα πολύ ωραία και με τη Νάντια Μπουλέ πέρσι. Τα φιλιά μας στη Νάντια. Τώρα εντάξει η συνθήκη έχει αλλάξει λίγο, γιατί ο συσχετισμός μας είναι διαφορετικός» συμπλήρωσε από την πλευρά της η Νάντια Κοντογεώργη.

Σε ερώτηση που του έκανε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όσον αφορά τους παρουσιαστές που θαύμαζε ή είχε ως πρότυπο, ο Μίνως Θεοχάρης απάντησε: «Εσένα πολύ. Και μετέπειτα και τον Γιώργο τον Καπουτζίδη, που νομίζω ότι δεν είναι και τυχαίο ότι είστε και οι δύο ηθοποιοί».

«Την έπιασες την Κοινότητα από παντού» του ανταπάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ.

«Σίγουρα τα χρόνια που κάνατε και το πρωινό με τη Μαρία ήταν από τα χρόνια που έβλεπα αρκετά περισσότερο τηλεόραση και μου άρεσε πάρα πολύ» πρόσθεσε ο Μίνως Θεοχάρης.