Μίνως Θεοχάρης: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τις σκέψεις μου, «κλείστε με, ήρθε η ώρα» είπα στον γιατρό»

Μίνως Θεοχάρης

"Πάθαινα κρίση πανικού και αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να νιώθεις πως κάτι σου συμβαίνει οργανικό" ομολογεί ο Μίνως Θεοχάρης.

Με αφορμή την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό θέατρο, ο Μίνως Θεοχάρης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα παιδικά του χρόνια, τις δυσκολίες στο σχολείο και τη στιγμή που ένιωσε πως χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ειδικότερα, ο Μίνως Θεοχάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μπήκα σε αυτή την δουλειά, στόχος μου ήταν να γίνω καλά! Να πάρω αγάπη και αποδοχή. Θεωρούσα ότι έχω μία κλίση σε αυτό και παράλληλα ήταν ένας δρόμος που θα με οδηγούσε μέσα μου ενδεχομένως στην αποδοχή, η οποία μου είχε λείψει».

«Στο σχολείο βίωνα ότι ήμουν ένα ξεχωριστό παιδί. Για κάποιο διάστημα δεν έμπαινα στην τάξη και έχω χάσει μια χρονιά εντελώς από απουσίες και την επανέλαβα. Δεν έμπαινα μέσα στην τάξη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Χωρίς να λέω στους γονείς μου ότι δεν πάω στο σχολείο, απλά έφτανα μέχρι εκεί και έφευγα. Προσπαθούσα να εξηγήσω γιατί δεν με ήθελαν και δεν το καταλάβαινα. Πολύ μετά έδωσα εξηγήσεις, για να μην πω τα τελευταία δέκα χρόνια».

«Έχω φτάσει σε σημείο που χρειάστηκα βοήθεια. Πήγα σε έναν γιατρό μια μέρα και του είπα «κλείστε με, ήρθε η ώρα». Δεν μπορούσα να ελέγξω τις σκέψεις μου. Πάθαινα κρίση πανικού και αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να νιώθεις πως κάτι σου συμβαίνει οργανικό. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις και το μυαλό σου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μίνως Θεοχάρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.