Μίνα Ορφανού: «Στο GNTM βλέπω κατιναριό, όχι μοντέλα – Next Top Κατίνα»

Μίνα Ορφανού

"Γιατί, να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση;"

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε την Μίνα Ορφανού να μιλάει στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο GNTM ενώ εξέφρασε μια ιδιαίτερη σκέψη της γύρω από τον θάνατο και την ευθανασία.

Την ορμονοθεραπεία την βίωσα όπως την βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ. Πέρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό

«Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία» παραδέχθηκε η Μίνα Ορφανού, συμπληρώνοντας. «Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου».

«Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στο ριάλιτι μόδας του STAR, η Μίνα Ορφανού δε δίστασε να «ρίξει» τα βέλη της με ιδιαίτερο στιλ! «Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά. Next Top Κατίνα κανονικά, όχι Model. Εγώ βλέπω κατιναριό και όχι μοντέλα. Θες στόφα, θες αέρα για να πλασάρεις ένα ρούχο. Γιατί, δηλαδή, να πάω εγώ να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση;».

Τέλος, η Μίνα Ορφανού μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει πάει ποτέ σε σχολή υποκριτικής. «Δεν έχω περάσει ποτέ από κάστινγκ, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν δέχομαι την απόρριψη του καθενός γιατί κάθε ένας λογοκρίνει τον εαυτό του» δήλωσε χαρακτηριστικά.