Μίνα Ορφανού: «Μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου με χαστούκισε την ώρα της παράστασης»

Μίνα Ορφανού

Δείτε όλα όσα είπε η Μίνα Ορφανού.

Στο Love it και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού, η οποία μίλησε και για ένα περιστατικό, όπου μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου τη χαστούκισε την ώρα της παράστασης.

«Ο κόσμος με ρωτάει γιατί χάθηκα από το φακό. Είναι επιλογή μου, με κούρασε η υποκριτική. Δεν μου λείπει το θέατρο, σταμάτησαν να μου κάνουν προτάσεις. Έχω πάρει οκτώ βραβεία. Πρώτου γυναικείου ρόλου, καλύτερου ηθοποιού της χρονιάς, αλλά δεν μου απέδωσαν κάτι. Αυτός ο χώρος δεν είναι για μένα. Οι ηθοποιοί μιας δεκαετίας και πάνω με έβλεπαν στο θέατρο σαν εχθρό τους. Ήταν μαζί μου απότομοι και καυστικοί. Εάν είχαν αξία τα βραβεία, θα μου φέρονταν και με αξία», είπε αρχικά η Μίνα Ορφανού.

Στη συνέχεια, η Μίνα Ορφανού πρόσθεσε: «Είμαι σε ένα θεατρικό που σκηνοθετούσε μια γυναίκα, από την οποία είχα εισπράξει λεκτική βία. Όταν ήρθε να μου κάνει την πρόταση ήταν όλα μέλι γάλα. Μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου μου άστραψε χαστούκι την ώρα της παράστασης, ενώ δεν ήταν στη σκηνή. Και πήγα μετά να μιλήσω στη σκηνοθέτη και μου ανοίγει ένα στόμα, ένα βόθρο, έναν οχετό. Και λεκτική βία πάνω στη σκηνή. Δηλαδή αυτό το τρανς το είχαν κάνει μέχρι τρανσφόρμερ».