Μίνα Αρναούτη: «Δέχθηκα πόλεμο κι εμπάθεια, προσπαθούσαν να με βγάλουν ανήθικη»

Μίνα Αρναούτη

"Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν" δήλωσε η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για το μοιραία τροχαίο, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του κι η ίδια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

«Όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα. Από ανθρώπους που είχε κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι το πως διαχειρίστηκαν όσα σου συνέβησαν. Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο κι εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου. Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν. Κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια. Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με την Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό» είπε η Μίνα Αρναούτη.

«Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου… Η μάνα μου ήταν το στήριγμά μου έξι χρόνια κι υπήρξαν πόσα έξοδα για νάρθηκες κ.λ.π. Αυτήν τη γυναίκα κανείς δεν τη λυπήθηκε και να πούνε τι λέμε για το παιδί της. Μια μάνα παλεύει στο νοσοκομείο. Δεν ήμουν κατηγορούμενη ποτέ. Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και πάρα πολύ φίλος μου. Ποτέ δεν έχω πει κακό για τον Παντελή. Όμως εγώ τι έφταιγα να ακούω όλα αυτά, που πήγα στο νοσοκομείο; Με έχει πληγώσει που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη κι ότι αν είναι ανήθικη, μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Αυτό βγήκε από τους φαν και δημοσιογράφους» σημείωσε η Μίνα Αρναούτη.