Μίνα Αδαμάκη: Η τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη – «Δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη»

Μίνα Αδαμάκη

Έναν περίπου χρόνο πριν φύγει από τη ζωή μίλησε, για τελευταία φορά, η Μίνα Αδαμάκη στην κάμερα.

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Έναν περίπου χρόνο νωρίτερα, η δημοφιλής ηθοποιός είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Σε αυτή την τελευταία τηλεοπτική της στιγμή, η Μίνα Αδαμάκη είχε μιλήσει για το κίνημα metoo και όλα όσα ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Επίσης είχε αναφερθεί στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, την αρχή στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στο κομματί της οικογένειας.

Μέσα σε όλα, η Μίνα Αδαμάκη είχε σημειώσει χαρακτηριστικά για το κομμάτι της οικογένειας πως «αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλώνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε, επίσης, η αείμνηστη Μίνα Αδαμάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.