Μίνα Αδαμάκη: «Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη με κλόνισε πολύ, την δέχομαι τόσο όσο»

Μίνα Αδαμάκη

Όσα είπε η Μίνα Αδαμάκη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα.

Η Μίνα Αδαμάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που ήρθαν στο φως για το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα Αδαμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Σχολιάζοντας δε την απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου. Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα» δήλωσε μιλώντας για το πώς πήρε απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική» εξομολογήθηκε, σε άλλο σημείο, η Μίνα Αδαμάκη.