Μίνα Αδαμάκη: «Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας»

Μίνα Αδαμάκη

Στην προσωπική της ζωή είχε αναφερθεί με φειδώ το 2018 η Μίνα Αδαμάκη.

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστή η είδηση πως η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, τα Χριστούγεννα του 2018, όταν η ηθοποιός είχε ανοίξει την καρδιά της στην κάμερα του ΣΚΑΪ και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Σε εκείνη την τηλεοπτική συνέντευξη, η Μίνα Αδαμάκη αναφέρθηκε στην επιλογή να μην δημιουργήσει ποτέ την δική της οικογένεια αλλά ούτε και να αποκτήσει ένα παιδάκι. «Σε μένα το καμπανάκι της μητρότητας δεν χτύπησε ποτέ. Δεν μου έκανε κάτι και έτσι δεν το αποφάσισα».

«Ούτε και παντρεύτηκα. Νομίζω ότι άμα θες κάτι πάρα πολύ το κάνεις. Βρέθηκα με ανθρώπους που ήταν πάρα πολύ σημαντικοί, μου πήγαιναν δηλαδή αλλά δεν μπορούσα. Δεν ήταν αυτό που εμένα μου πήγαινε» ομολόγησε η αείμνηστη πρωταγωνίστρια. «Οι Τρεις Χάριτες ήταν η εποχή της αθωότητας. Ήταν κάτι καινούργιο που έβγαινε και ήταν για όλους κάτι πολύ ανανεωτικό».

«Είχαμε με όλους πάρα πολύ καλές σχέσεις στη σειρά παρόλο που ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα. Ήμασταν συνέχεια σε όλο το σίριαλ και οι τρεις και είχαμε πολλές σκηνές να προετοιμάσουμε με αλλαγές και διαφορετικό ντύσιμο» συμπλήρωσε, επίσης, η Μίνα Αδαμάκη σε εκείνη την τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Σάσα Σταμάτη. «Στο θέατρο πήγα κρυφά και δημιούργησα πρόβλημα στους γονείς μου. Όλο αυτό τους ήταν πάρα πολύ δύσκολο για να το διαχειριστούν σε μια μικρή επαρχιακή κοινωνία. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε και δεν πρόλαβε όλα αυτά που έγιναν αργότερα.

Τρία χρόνια αργότερα, το 2021, η Μίνα Αδαμάκη αναφέρθηκε εκ νέου στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής μιλώντας στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα της εκπομπής Pop Up στον Alpha. «Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα έναν γάμο και ένα παιδί, ευτυχώς. Ήταν μια επιλογή που την ήθελα. Αυτή δηλαδή ήταν για μένα η κλίση μου».