Μίμης Πλέσσας: Αποχαιρετά με συγκίνηση τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

Χρονοπούλου Πλέσσας

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν.

Το αντίο με τον τρόπο που το ήθελε η ίδια είπαν στη Μαίρη Χρονοπούλου φίλοι και συνεργάτες το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10. Όλοι ντυμένοι στα λευκά, σε μια λιτή γιορτή αποχαιρετισμού στο σπίτι της στην Παιανία και στη συνέχεια στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα το ελληνικό Θέατρο αποχαιρέτησε μια ηθοποιό σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

«Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Σταγόπουλος, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι».

Το παρών στην τελετή έδωσε πλήθος διάσημων και μη προσώπων, μεταξύ των οποίων και η Νάντια Μουρούζη, η οποία ανέφερε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», με τη Λένα Αλκαίου να σημειώνει: «Ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν.

«Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου; Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι, Μαιρούλα μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου.