Μιμή Ντενίση: Το on air παράπονό της στο “Love it” και η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μιμή Ντενίση

Δείτε όλα όσα είπε η Μιμή Ντενίση στον αέρα της εκπομπής.

Με σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι της βγήκε η Μιμή Ντενίση στον αέρα του “Love it”. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, στην αρχή της συζήτησης θέλησε να εκφράσει και το παράπονό της σχετικά με τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο, παρόλο που δεν θέλω να παραπονιέμαι. Η τηλεόραση που είναι το πιο ισχυρό μέσο έχει πάρα πολύ μεγάλη εσωστρέφεια. Δηλαδή, αν έχετε μια εκπομπή δύο ωρών ασχολείστε πάλι με την τηλεόραση. Αλλά στην τηλεόραση τα βλέπουμε και τις εκπομπές, και τα ριάλιτι όποιος τα βλέπει… Δεν μιλάω για εσάς γιατί εσείς είστε στο κανάλι και θα κάνετε αυτό που λέει το κανάλι. Ασχολείστε πάρα πολύ λίγο με το θέατρο, το σινεμά, τη μουσική, με τα βιβλία καθόλου. Όλο είναι η τηλεόραση για την τηλεόραση. Λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο ισχυρό μέσο με ανθρώπους, γιατί κι εσείς είστε μορφωμένη, που έχουν την ικανότητα, να ασχολείται πάρα πολύ με την ίδια την τηλεόραση. Γιατί βρε παιδιά; Ο βαθμός είναι 80% τηλεόραση και ας βγάλουμε για δέκα λεπτά κι έναν πρωταγωνιστή του θεάτρου», είπε η Μιμή Ντενίση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, από την πλευρά της, απάντησε: «Αυτό νομίζω είναι ένα γενικό παράπονο, μια γενική εικόνα που είθισται να επικρατεί έτσι προφανώς για άλλους λόγους, όχι γιατί είναι υποδεέστερο το θέατρο ή η υποκριτική ασφαλώς. Τα γεγονός ότι φιλοξενούμε ανθρώπους όπως εσείς για εμάς και για τον κόσμο αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το ότι εκτιμάμε και χαιρόμαστε γιατί προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα στο βαθμό που μπορούμε και στο χρονικό πλαίσιο».