Μιμή Ντενίση: «Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες»

Μιμή Ντενίση

"Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε με τον Λάκη Λαζόπουλο".

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για πολλά στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν περίοπτη θέση στην κουβέντα που έκανε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό. Οι απαντήσεις της δεν περνούς απαρατήρητες…

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βρει ότι μέσα στο show του κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Σε αυτή την υπερβολή του έκανε κακό, έκανε και σε μένα κακό σε κάποια κοινά και με στεναχώρησε πολλές φορές και νομίζω κι εκείνος το κατάλαβε ότι έγινε υπερβολή. Όταν συναντηθήκαμε και βγήκαμε και φάγαμε, ήταν πάρα πολύ συμπαθής, είναι ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυία. Είπαμε ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας και νομίζω ότι δεν έχουμε κανένα θέμα. Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε, σημασία έχει ότι είμαστε μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Περίμενες να βγει ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης;», ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος και η Μιμή Ντενίση απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Ο Αλέξης Γεωργούλης εκλέχτηκε στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρε 117.600 ψήφους.