Μιμή Ντενίση: «Ο Γιώργος Πατούλης δεν θεώρησε ότι το σκηνικό ήταν σημαντικό για να μείνει»

Μιμή Ντενίση

"Αυτό ανήκε στην Περιφέρεια. Προφανώς, ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει", λέει η Μιμή Ντενίση.

Για το σκηνικό αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ που στήθηκε στο Φάληρο για τα γυρίσματα της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη, μίλησε η Μιμή Ντενίση στο Πρωινό. «Στο Φάληρο έγινε ένα τεράστιο σκηνικό του ενός εκατομμυρίου που έπιανε όλη την παραλία. Ήταν μια αληθινή απεικόνιση του λιμανιού της Σμύρνης και είπαμε και οι βάρκες να είναι αληθινές και τα καράβια, να μην είναι όλα εφέ», είπε η ηθοποιός.

Ωστόσο, η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων το σκηνικό καταστράφηκε και άφησε σαφείς αιχμές για τον Γιώργο Πατούλη.

«Το σκηνικό καταστράφηκε. Δεν ζούμε σε χώρα που να καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας ότι αυτό θα ήταν ένα… Αυτό ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο που θα μπορούσε να γίνει πιο στέρεα η κατασκευή, να κάνουν 2-3 καφέ.

Φυσικά και το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Αυτό ανήκε στην Περιφέρεια. Προφανώς, ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει», είπε.

«Ο Γιώργος Πατούλης;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ναι, αυτόν έχουμε», απάντησε η Μιμή Ντενίση.