Μιμή Ντενίση: «Μετά άκουσα πως εγώ πέταξα τις δικές της στα σκουπίδια»

«Να τον βρίσω;»

Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συριχα για τους έρωτες, τις σχέσεις και το θέατρο.

Μια γυναίκα τόσο γοητευτική γιατί είναι μόνη;

Δεν υπάρχουν ποθητοί άντρες στην εποχή μας, έχουν πάθει «καθίζηση»(!), υπάρχουν ωραίοι άντρες, αλλά εγώ θέλω ποθητό άντρα… Αυτόν που έχει να μου πει κάτι, γιατί άντρες με κοιλιακούς βλέπω αλλά δε μου κάνουν! Ο άντρας για μένα πρέπει να είναι προστατευτικός και επειδή πότε δεν ήμουν το συμβιβασμού… είμαι μόνη μου!

Θα ήσουν ποτέ με κάποιον για τα λεφτά του;

Ποτέ δε ζήτησα άντρες με πολλά λεφτά. Ήρθαν στο δρόμο μου αρκετοί πλούσιοι και με ήθελαν πολύ και θα με έκαναν «βασίλισσα», αλλά δε με τύφλωσε το χρήμα. Βαριέμαι τους άντρες με σκάφος που δεν έχουν να μου πουν τίποτα. Τι να τον κάνω έναν άντρα που δεν έχει μυαλό; Προτιμώ να είμαι με ένα άντρα στον Θεολόγο, με «Α» κεφαλαίο, που θα έχει κάτι να μου πει, παρά να είμαι ξάπλα σε ένα κότερο με κάποιον που δεν μου λέει τίποτα!

Η Νόνικα Γαληνέα είπε πως πέταξες τις φωτογραφίες της όταν πήρες το θέατρο «Ιλίσια – Ντενίση»

Δεν ξέρω τι έχει με εμένα, εκείνη να ρωτήσετε… Δεν είναι αλήθεια ότι κατέβασα τις φωτογραφίες της. Εγώ βρήκα φθαρμένες φωτογραφίες και της ζήτησα να μου στείλει καινούριες να τις βάλω πλάι στις δικές μου. Δεν ήρθαν ποτέ και μετά άκουσα πως εγώ πέταξα τις δικές της στα σκουπίδια! Και να σου πω και κάτι άλλο; Ο καθένας έχει δικαίωμα αν πάει σε ένα θέατρο να βάλει ή να μη βάλει φωτογραφίες από προηγούμενους πρωταγωνιστές. Δηλαδή τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα που ο Βαλτινός δεν έχει φωτογραφίες μου στο θέατρο; Να τον βρίσω;

Διαβάστε ακόμα:

Η ατάκα της Μιμής Ντενίση για το κακό της προφίλ!

Μιμή Ντενίση: «Η Μαριτίνα έχει δεχτεί bullying»

Μιμή Ντενίση σε Σωτήρη Πολύζο: «Μην απαντήσεις! Μη σε παρασύρει ο Λιάγκας

Μιμή Ντενίση: Όλη η αλήθεια για τη συνεργασία με την Θεοδωρίδου που «ναυάγησε»