Μιμή Ντενίση: «Ήταν κακό το timing και δεν έκανα παιδί»

«Η κόρη μου είναι ο θησαυρός της ζωής μου».

Στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» ήταν καλεσμένη η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί στο παρελθόν, για την κόρη της, ενώ τόνισε επίσης πως η υιοθεσία είναι το πιο ιερό πράγμα.

«Η κόρη μου είναι ο θησαυρός της ζωής μου και δεν με νοιάζει που την έχω μόνη μου, είναι πιο δικιά μου. Ήταν κακό το timing και δεν έκανα παιδί στο παρελθόν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο πρόβλημα. Και δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί με κάποιον που δεν τον αγαπούσα πραγματικά. Ήθελα εκεί που ήθελα. Που δεν έγινε γιατί ήρθε έτσι η ζωή με όλη την ατυχία της».

Για την απόφαση να αποκτήσει την κόρη της: «Δεν ήταν απόφαση. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι εκ θεού. Είναι μοιραίο να γίνουν. Αυτό το πιστεύω για πολλά. Το πιστεύω ακόμα και για την καριέρα μου. Ο προορισμός μου στη ζωή ήταν να έχω αυτό το παιδί. Όταν μια γυναίκα το σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί, καλύτερα να μην το κάνει. Μακάρι να είχα το περιθώριο να πήγαινε σε τρεις χώρες και να αποκτούσα άλλα δέκα παιδιά. Η υιοθεσία είναι το πιο ιερό πράγμα».

https://www.youtube.com/embed/ntoAusqL5Y4