Μιμή Ντενίση: Η τελευταία της συνάντηση με τον Κώστα Βουτσά στην εντατική – «Όποτε το λέω συγκινούμαι»

Μιμή Ντενίση

«Η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι», λέει η Μιμή Ντενίση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για όλα, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση.

«Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, άπλα αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό. Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό, ούτε στο τί θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο. Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση είπε στη συνέχεια: «Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ήταν αδελφικός μου φίλος και είχε πει πως αγαπάει την ιδέα της Ελλάδας και όχι αυτό που έβλεπε γύρω του, τώρα όλοι τον λάτρευαν, τότε τον έγραφαν. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι, πήγε πολύ νεολαία να δει την ταινία της Σμύρνης, τα μηνύματα ήταν ατέλειωτα, χιλιάδες. Αν δεις φωτογραφίες του 1922 και του 2022, τις μανάδες με τα μωρά, η μόνη διάφορα είναι τα ρούχα. Την ταινία την έχω αφιερώσει στην μητέρα μου, στην Ολύμπια Δουκάκη και στον Κώστα Βουτσά.

Η τελευταία μας πολύ συγκινητική στιγμή με τον Κώστα ήταν στο νοσοκομείο, όταν μπήκα μέσα με την κόρη του στην εντατική, κάθε φορά που το λέω συγκινούμαι, και του είπα “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου, πρέπει να γίνεις καλά για να κάνουμε την ταινία”. Κι ενώ δεν είχε ανοίξει τα μάτια του ποτέ, μου είπαν τα παιδιά του, άνοιξε τα ματάκια του και τον χειροκροτήσαμε. Θα έχουμε συνέχεια της παράστασης “Από Σμύρνη Σαλονίκη”. Δεν ξεπερνιέται ο χαμός της μητέρας μου. Θα ήθελα πολύ να είχε δει την ταινία».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, η Μιμή Ντενίση είπε: «Η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τον σκέφτηκα τον Λάκη Λαζόπουλο, ότι η απώλεια της συζύγου του θα ήταν κάτι φοβέρα δύσκολο. Δεν Θέλω να αναλώνομαι σε κακίες, δεν υπάρχει για μένα η κάκια και η ζήλια».

Τέλος, η Μιμή Ντενίση απάντησε στο «καυτό» ερώτημα για το προφίλ της: «Φυσικά και δεν είναι μύθος, το κάλο μου προφίλ είναι αυτό».