Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Μιμή Ντενίση

«Γνωρίζω τη Δανάη Μπάρκα από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια», λέει η Μιμή Ντενίση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, για τη Δανάη Μπάρκα και την κόρη της, τη Μαριτίνα, αλλά και τις φήμες που είχαν ακουστεί κάποτε για τις “κόντρες” της με την Άννα Βίσση και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Γυρίσαμε την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” με καύσωνα, πυρκαγιές, κορονοϊό και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε “κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; Θα σκάσω”. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε “εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας, δεν μας βλέπω καλά”», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση συνέχισε: «Η ταινία είχε προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά υα υπερβήκαμε κατά πολύ. Η ταινία ήταν το μεγάλο μου όνειρο και με πιάνει θλίψη  που δεν την πρόλαβαν η μαμά μου, η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς. Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο, γιατί είμαι πολύ προστατευτική. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μια πληγή, κάτι άρρωστο ή διατροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε ποτέ κανείς».

Για τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και την κόρη της, τη Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση είπε: «Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση έκανε πολύ καλό και βοήθησε πολύ σε σχέση με το body shaming. Έχει θάρρος και υπερηφάνεια. Γνωρίζω τη Δανάη από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια. Η Μαριτίνα είναι πλέον 21, ανταγωνισμό δεν είχαμε ποτέ, καβγάδες είχαμε πολλούς. Από τα 14 μέχρι τα 17 της με ‘πέθανε’. Πάντα με βλέπει καλύτερη απ’ ό,τι είμαι, έχει χρυσή καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κορίτσι που ανταγωνίζεται τη μάνα».

Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση είπε: «Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ. Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια. Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε “τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πως θα ζήσω;”. Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι».