Μιμή Ντενίση: «Δε νομίζω αυτή τη στιγμή η τηλεόραση ότι θέλει τα πολύ μεγάλα ονόματα των ηθοποιών»

Δείτε την συνέντευξη της ηθοποιού στο Αποκαλυπτικά

Η Μιμή Ντενίση με αφορμή τη νέα της παράσταση μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και αναφέρθηκε τόσο στο πως η κρίση έχει επηρεάσει τη ζωή της, όσο και για το γεγονός ότι δεν την βλέπουμε πια στην τηλεόραση αλλά μόνο στο θέατρο.

Για το πως την έχει επηρεάσει η κρίση: «Παλιά όταν έμπαινα στο supermarket δεν κοίταζα τις τιμές. Τώρα εννοείται πως τις κοιτάζω. Έχω ένα παιδί που το μεγαλώνω μόνη μου, πρέπει να πληρώσω το σχολείο του, τα διαίτερα, όλα αυτά που συνήθως μοιράζονται δύο γονείς. Άρα λοιπόν για να κρατήσω ένα καλό επίπεδο ζωής καλό για εμένα και το παιδί μου δουλεύω διπλά έχοντας το 1/3 των αμοιβών μου. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας και υπάρχουν άνθρωποι σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.»

Γιατί δε την βλέπουμε στην τηλεόραση: «Δεν είναι πάντα επιλογή μου. Δεν μου έχουν προτείνει κάτι που αν είναι ενδιαφέρον και δε νομίζω αυτή τη στιγμή η τηλεόραση ότι θέλει τα πολύ μεγάλα ονόματα των ηθοποιών. Νομίζω ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Νομίζω η τηλεόραση διστάζει να κάνει προτάσεις σε πρωταγωνιστές που θεωρεί πως θα θελήσουν ένα ποσό. Αν και εμένα δεν είναι εκεί το θέμα μου. Δηλαδή αν είναι μια σειρά πολύ καλή θα πήγαινα και με πάρα πολύ λίγα χρήματα. Αρκεί να είναι κάτι αξιόλογο. Να πάω σε μία βλακεία μετά από 25 σειρές που έχω κάνει, δεν πάω.»