Μιμή Ντενίση: «Αν η ζωή μου γινόταν βιβλίο θα ήταν best seller»

Μιμή Ντενίση

Όσα εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση στη Ναταλία Γερμανού...

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολύπλευρη προσωπικότητα της ενώ παραδέχθηκε πως, αν η ζωή της γινόταν βιβλίο, θα ήταν δίχως άλλο best seller!

Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε πως «δεν θα έκανα την ζωή μου ταινία. Α πα πα! Αν η ζωή μου γινόταν ταινία ή βιβλίο θα ήταν best seller γιατί έχει απ’ όλα. Αυτό δεν το λέω από μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά το λέω επειδή έχει μέσα και πολιτική και έρωτες και κόντρες και φασαρίες και αγάπες και συγκινήσεις. Απ’ όλα».

«Παρόλο που εγώ είμαι ένα άτομο που δεν είμαι προκλητικό καθόλου, η λέξη επιθετικότητα δεν υπάρχει στον χαρακτήρα μου, δεν το έχω, όπως ούτε την αντιπαράθεση έχω ούτε την κακία την έχω. Όμως δεν ξέρω για ποιο λόγο προκαλώ πολλές φορές έντονα συναισθήματα, καλά και κακά. Απ’ όλα. Αυτό είναι μια συνταγή για ένα καλό έργο. Βεβαίως και θα είχε ενδιαφέρον» συμπλήρωσε, επίσης, η Μιμή Ντενίση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.