Μίλτος Μακρίδης: «Στο Bar ένας παίκτης από το πρώτο βράδυ έκανε τρελά πράγματα, έχει πεθάνει πια»

Μίλτος Μακρίδης

"Έσπασε, αναγκαστήκαμε να τον απομακρύνουμε", αποκαλύπτει ο γνωστός παρουσιαστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» βρέθηκε ο Μίλτος Μακρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από το Bar, το ιστορικό reality του MEGA το 2001.

«Το Bar δεν ήταν reality εγκλεισμού, γιατί κάθε βράδυ τα παιδιά δούλευαν στο μπαρ και ερχόταν κόσμος. Δεν μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους αλλά είχαν επικοινωνία με τον κόσμο, ερχόταν όποιος ήθελε και τους μιλούσε, δεν ήταν σε αποκλεισμό», ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

«Το πρώτο βράδυ «έσπασε» ένας και έφυγε. Έκανε τρελά πράγματα. Έχει πεθάνει πια αυτό το παιδί, ο Νάιδας. Έκανε κάτι τρελά πράγματα και αναγκαστήκαμε να τον απομακρύνουμε», παραδέχεται ο παρουσιαστής.

«Συμβαίνουν διάφορα πράγματα στις παραγωγές, ειδικά σε αυτές που είναι open-ended, δεν υπάρχει σενάριο, δεν ξέρεις πώς θα κλείσει ή πώς θα εξελιχθεί. Η παραγωγή μπορεί να επέμβει, εξαρτάται από τον αξιακό κώδικα κάθε καναλιού και παραγωγού», επισημαίνει αμέσως μετά ο Μίλτος Μακρίδης.

«Είχα την ευτυχία να έχω μεγαλώσει με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου κι αυτό δεν μου έκανε εντύπωση, ούτε είχα τη λαχτάρα να βγω ποτέ στο γυαλί. Αν είσαι ο ίδιος reality, μέσα στο reality θα λειτουργήσεις ως ο πυρήνας. Αλλιώς το παρατηρείς απ’ έξω», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Μίλτος Μακρίδης.