Μίλτος Μακρίδης για Νίκο Κοκλώνη – «Μην μου λέτε τέτοια, δεν θα μπορέσω να κάτσω στην υπόλοιπη εκπομπή»

Μίλτος Μακρίδης

"Η άλλη συμβουλή είναι να ξυπνά Τρίτη, εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα. Άμα η Δευτέρα τον πληγώνει τόσο πολύ, κατευθείαν Τρίτη" είπε με νόημα ο Μίλτος Μακρίδης.

Απόσπασμα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι όπου ήταν καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης προβλήθηκε στο Γεια σου. Εκεί ο Μίλτος Μακρίδης, ο οποίος ήταν παρών σε ολόκληρη την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, φάνηκε ότι δεν συμφωνεί και τόσο με το συγκεκριμένο θέμα κι άφησε ορισμένα υπονοούμενα στον αέρα.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει στη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν πέφτουν τα φώτα του Just, την Κυριακή που ξυπνάω ή και τη Δευτέρα, είναι οι χειρότερες μέρες μου, γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου. Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που σε αγκαλιάζει το Σάββατο, το κοινό που σε τραβάει για φωτογραφίες και σου λέει την πλάκα του «ξεφουσκώνει» την Κυριακή και αυτό το κενό αίσθημα πονάει… και το έχουμε ζήσει όλοι οι άνθρωποι στην τηλεόραση. Ίσως επειδή είμαι ελεύθερος, ξέρεις ποιο είναι αυτό που πονάει πολύ; Όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι κι είναι άδεια η άλλη θέση… και αυτό είναι μια αλήθεια. Ο κόσμος μας έχει συνηθίσει να λέμε μόνο χαρούμενα πράγματα.

Είναι πολύ μεγάλο το μερίδιό μου σε αυτό, ίσως είναι η ζωή μας τέτοια. Δεν ξέρεις πως είμαι πίσω από τις κάμερες, στην καθημερινότητα. Δεν θέλω να είμαι μόνος. Όσο μεγαλώνουμε θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει συναισθηματικά. Γιατί το σαρκικό είναι εύκολο να το βρεις… και το ξέρεις καλά».

«Όχι μην μου λέτε τέτοια ρε παιδιά, δεν θα μπορέσω να κάτσω στην υπόλοιπη εκπομπή. Δεν… Έλα ρε. Πω πω!» είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης, ενώ μετά την προβολή του σχετικού βίντεο πρόσθεσε: «Μήπως τραγουδάει στο σπίτι και δεν πάει άνθρωπος. Η άλλη συμβουλή είναι να ξυπνά Τρίτη, εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα. Άμα η Δευτέρα τον πληγώνει τόσο πολύ, κατευθείαν Τρίτη». Σε άλλη σημείο ανέφερε: «Ο ίδιος δεν είναι παραγωγός; Από όλον αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να κανονίσει να είναι δύο στο σπίτι; Έτσι για props»

Η Μαρία Μπακοδήμου έκλεισε αμέσως το θέμα, έχοντας σημειώσει νωρίτερα πως κατάλαβε όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης.