Μίλτος Μακρίδης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου»

Στράτος Μακρίδης

"Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο δύο χρόνια Ελένη Μενεγάκη" δηλώνει ο Στράτος Μακρίδης.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μίλτος Μακρίδης στο «Χαμογέλα και Πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη. Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας και μίλησε για το νέο του ξεκίνημα στον χώρο του podcast.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Φώτης ειδικά σε εκείνη την 20ετία με την Μαρία Μπακοδήμου πιστεύω πως έχουν κάνει την πιο ζηλευτή καριέρα», δηλώνει ο Μίλτος Μακρίδης, και αποκαλύπτει πως του έγινε κάποιου είδους κρούση από το «Γεια Σου» πριν τις γιορτές.

«Με πήρε η Μαρία Μπακοδήμου και μου είπε να περάσω από εκεί να τη δω, να με δει, αλλά δεν έγινε καμία συζήτηση και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει, γιατί αυτού του είδους το φορμάτ δεν μπορώ να το υπηρετήσω καλά, επειδή δεν το πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο δύο χρόνια Ελένη Μενεγάκη. Ο τρόπος που διαχειρίζεται την επικοινωνία στη δουλειά της νομίζω είναι μοναδικός» τονίζει ο Μίλτος Μακρίδης, ενώ από τη νεότερη γενιά των παρουσιαστών ξεχωρίζει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιανό, για τον οποίο είπε πως έχει φυσική ευγένεια, ήθος, δεν αντιγράφει και έχει αποδείξει πόσο καλός είναι.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την πικρία του για τις προτάσεις που δεν του έχουν γίνει, λέγοντας: «Για να με έχετε δει τόσο λίγο στην τηλεόραση αντιλαμβάνεστε ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες που θα έπρεπε». Σχετικά με το περίφημο reality Bar, το οποίο παρουσίαζε, τόνισε πως ήταν το μοναδικό reality που οι τηλεθεατές γελούσαν όταν το έβλεπαν.

O Μίλτος Μακρίδης ασχολείται με τα podcasts και μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα σειρά podcast με τίτλο «Hack You», το οποίο θα παρουσιαστεί από την πλατφόρμα pod.gr.