Μίλτος Μακρίδης: «Αν ο Αντώνης Κανάκης δεν ήταν δικτατοράκος, δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο»

Μακρίδης Κανάκης

"Υπάρχει ανάγκη για βραδινό talk-show, επειδή... το κάνει ο Αρναούτογλου", δηλώνει ο Μίλτος Μακρίδης.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Μίλτος Μακρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη νέα του ενασχόληση με την τεχνητή νοημοσύνη, ενώ σχολιάζει και τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Σε έναν χρόνο από τώρα θα κάνουμε συζητήσεις εντελώς διαφορετικές από αυτές που κάνουμε σήμερα», δηλώνει ο Μίλτος Μακρίδης.

«Τα media στην Ελλάδα είναι από τους χειρότερους εργασιακούς χώρους. Βλέπω τηλεόραση αλλά όχι ψυχαγωγία. Για μένα το ζητούμενο είναι να βρίσκομαι σε ομάδες με πιο ταλαντούχους ανθρώπους από εμένα», σημειώνει ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

Θα έκανε και πάλι κάτι στην τηλεόραση και σε ποιο concept θα έβλεπε τον εαυτό του;

«Θα επέστρεφα στην τηλεόραση, αρκεί να έκανα κάτι που να μη ντρέπομαι. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μία ομάδα πρωινού πάνελ, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Υπάρχει ανάγκη για βραδινό talk-show, επειδή το κάνει ο Αρναούτογλου», απαντά ο Μίλτος Μακρίδης, ενώ ξεχωρίζει τον Γιώργο Λιανό, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Δανάη Μπάρκα και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται η Ελένη Μενεγάκη την εικόνα της θα πρέπει να διδάσκεται. Επίσης, ζηλεύω τον Αντώνη Κανάκη που προστάτευσε τόσο πολύ τον εαυτό και τη δουλειά του, τον θαυμάζω. Εάν δεν ήταν τόσο οργανωτικός, τόσο «ψείρας» και λίγο «δικτατωράκος», δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο», επισημαίνει ο Μίλτος Μακρίδης, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη σάτιρα που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής.