Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022», λέει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του που έγινε τόσο ξαφνικά.

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα στην Ιταλία και βρέθηκα παντρεμένος. Πήγαμε στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγάλο σταυρό από τους Ιππότες της Μάλτας και είχαν προσκληθεί και τα αδέρφια μου στην τελετή αυτή και μου λένε τα αδέρφια μου, “αφού είμαστε εδώ, αφού θέλετε να παντρευτείτε, γιατί δε το κάνετε εδώ να γλιτώσετε τη διαδικασία του γάμου;”», είπε αρχικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε στη συνέχεια: «Επειδή δεν είναι ούτε το δικό μου, ούτε της Κέλλυς το στυλ να είμαστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σκεφτήκαμε ότι ήταν ωραία ιδέα να παντρευτούμε εκεί. Μαζί το αποφασίσαμε. Η πρόταση είχε γίνει νωρίτερα… Η σχέση μας δεν ήταν κρυφή απλά έχει τύχει τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές συναναστροφές να περιοριστούν, συν του ότι δε θέλαμε να τραβήξουμε τη δημοσιότητα.

Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχα ταξιδέψει μια εβδομάδα νωρίτερα και του είχα πει ότι θα πάω στη Ρώμη. Όταν το διάβασε σε κάποιο site, μου έστειλε ένα μήνυμα “καλά, δε λες τίποτα;” και του είπα ότι αν το ήξερα θα του το είχα πει.

Κλείνοντας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε: «Πάντα πίστευα ότι πρέπει να παντρευτείς από έρωτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχα ερωτευθεί στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποια γυναίκα με την οποία να νιώσει όπως με τη σύζυγό μου».