«Μίλησα με τον Γιώργο Μαρίνο…»

Γιώργος Μαρίνος

"Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο..."

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για πολλά, στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είχε η αναφορά του στον Γιώργο Μαρίνο. Ο γνωστός δημιουργός είπε ότι επικοινωνεί με τον ηθοποιό και πως είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε τα εξής: «Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

Ο Γιώργος Μαρίνος και η κατάσταση της υγείας του απασχόλησαν πολύ τα Μέσα το περασμένο καλοκαίρι. Ο άνθρωπος που τον φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό, είχε σπάσει τη σιωπή του και είχε απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.