Μιλένα Σδρένια: Αυτός είναι ο λόγος που την έκοψε η παραγωγή του GNTM – «Να μου το έλεγαν από την αρχή…»

Μιλένα Σδρένια

«Σε κάποια πλάνα στο γύρισμα, δεν μπορούσαμε να πιούμε νερό και κάποιες λιποθύμησαν»

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη η Μιλένα Σδρένια. Η 18χρονη από τα Καμίνια, που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στο GNTM, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που κόπηκε και δεν μπήκε στο σπίτι.

«Είχα πιεστεί πολύ και όταν με κόψανε, ξέσπασα σε κλάματα. Η μητέρα μου εκνευρίστηκε κι επειδή με κόψανε λόγω ηλικίας, έπρεπε να μας το είχαν πει από την αρχή, να μην με περνούσαν καθόλου. Ρώτησε τους κριτές και η κυρία Βίκυ είπε ότι οι κανόνες δεν επιτρέπουν να μπουν ανήλικες κοπέλες στο σπίτι. Το Σεπτέμβριο έκλεισα τα 18.

Η παραγωγή μας πρόσεχε, είχαμε τρία γεύματα, πίναμε νερό. Σε κάποια πλάνα στο γύρισμα, δεν μπορούσαμε να πιούμε νερό και κάποιες λιποθύμησαν. Ο κύριος Μπράτης είπε ότι δεν τον τρελαίνει το πρόσωπό μου, το ακούσαμε κι αυτό. Είναι γνώμη του, το δέχομαι, αλλά δεν θα με επηρεάσει.

Το βλέπω το παιχνίδι κι έχω απογοητευτεί από κάποια κορίτσια γιατί βγάζουν άλλο εαυτό από αυτό που ήξερα. Σίγουρα θα ήμουν στην πεντάδα της φωτιάς, θα ήμουν κακιά. Η Μαρία δεν θα έπρεπε να είναι μέσα, δεν βλέπω ένα μοντέλο.

Η παραγωγή ήθελε σχολιασμό και έκοψαν κάποιες επειδή δεν μιλούσαν. Δεν μου άρεσε η δοκιμασία με τη ντουζιέρα. Θα ήθελα να πάω και του χρόνου, αλλά με έχει απογοητεύσει», είπε μεταξύ άλλων η Μιλένα Σδρένια.