Μίλα μου βρώμικα: Οι πρωταγωνιστές μιλούν 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες

Μίλα μου βρώμικα

Reunion στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μίλα μου βρώμικα».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Μίλα μου βρώμικα, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα, 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

«Σε μια σκηνή με την Μαρία Κωνσταντάκη, έπρεπε να εμφανιστώ μόνο με τα εσώρουχα και μπότες. Πήγαμε για γύρισμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη 1 το πρωί. Οι περαστικοί δεν έβλεπαν τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες και μόλις πήγαινα κοντά τους έφευγαν με κόκκινο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η Κλέλια Ρένεση ανέπτυξε τα συναισθήματά της για το reunion: «Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε όλοι μαζί μετά το τέλος της σειράς. Ήταν μια πολύ ομαδική δουλειά και σχεδόν σε όλες τις σκηνές ήμασταν όλοι. Στην σκηνή με τον Σταμάτη Γαρδέλη είχαμε φάει πολύ ξύλο από την Μαρία Κωνσταντάκη. Το χορευτικό για τους τίτλους αρχής το προβάραμε 3 μήνες και το γυρίζαμε 3 μέρες. Μας είχαν φύγει τα πόδια από τον χορό».

«Θυμάμαι μια σκηνή που θα άνοιγε μια τρύπα και θα έβγαινε νερό και σχεδόν πάντα έβγαιναν νερά, πολύ νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Μετά το τέλος της σειράς, λέγαμε να ανοίξουμε το μαγαζί κανονικά όλοι εμείς», είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Η Μάρα Μπαρόλα θυμήθηκε πως «ήμουν σπίτι μου και με πήραν να πάω να ετοιμάσω ένα τραγούδι. Ήμουν στον δρόμο και οδηγούσα με την πετσέτα στο κεφάλι και πιτζάμες».

Η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε επίσης στα γυρίσματα: «Σε όλες τις ομαδικές σκηνές, δεν υπάρχει πλάνο που να μην γελάει ο Δημήτρης Αγαρτζίδης. Το πιο αστείο μου γύρισμα ήταν το επεισόδιο με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Με είχε πάρει η Μυρτώ Κοντοβά τηλέφωνο μετά το γύρισμα και μου είχε πει ότι δεν είχε ούτε ένα πλάνο που να μην παίζω ξύλο, ενώ δεν ήταν αυτός ο ρόλος της Αστερόπης».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Κοψιδάς θυμήθηκε αστείες στιγμές από τα γυρίσματα αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ερχόταν κόσμος στον «bar – ba – Δήμο» που ήταν φαν της σειράς, έβλεπαν τα γυρίσματα και συμμετείχαν ως κομπάρσοι στις σκηνές. Θυμάμαι στο γύρισμα του πλειστηριασμού την σκηνή που είχα μπερδέψει το ροκφόρ με χαλασμένη φέτα και με είχε πιάσει η κοιλιά μου.

Εγώ οδηγούσα το φορτηγό, γιατί είχα Β’ επαγγελματικό δίπλωμα, αλλιώς δεν μπορούσαμε να το οδηγήσουμε. Όλο το χορευτικό ήταν ένα δεκάωρο γύρισμα και όταν ρωτήσαμε πόσο ωφέλιμο χρόνο είχαμε, μας είπαν 1,5 λεπτό. Στην τελευταία σκηνή της σειράς στο αεροδρόμιο, είχαμε κλάψει πάρα πολύ».

Τέλος ο Δημήτρης Αγαρτζίδης επεσήμανε πως, «υπάρχει ακόμα και το χασάπικο με το ίδιο όνομα, αλλά είναι σουβλατζίδικο. Είχαμε ένα γύρισμα πάνω στην μηχανή με την Μαρία Κωνσταντάκη και ξαφνικά έπεσε η μηχανή με την Μαρία κάτω και εμένα από πάνω της».