Μικρούτσικος κατά Μακρυπούλια! Σηκώθηκε από την πολυθρόνα!

«Ο Ουγγαρέζος είναι βασικός παρουσιαστής στο Just The 2 Of Us»!

Ο Αντρέας Μικρούτσικος επέστρεψε σήμερα στον τόπο του εγκλήματος. Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων, εκεί που κάποτε αυτός ξεκινούσε να χτίζει τη συγκεκριμένη ζώνη στο MEGA, τον υποδέχτηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και αρκετοί από τους παλιούς του συνεργάτες. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισε ο Αντρέας, ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Έτσι άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα βέλη του παρουσιαστή…

«Είναι και πολύ καλοί στο show που παρουσιάζουν γιατί αυτός είναι ο βασικός παρουσιαστής!», σημείωσε ο Αντρέας Μικρούτσικος αναφερόμενος στο J2US. 

«Η Ζέτα είναι…», παρατήρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και τότε ξέσπασε ο Αντρέας Μικρούτσικος:

«Α, μπερδεύτηκα. Η Ζέτα το διεκπεραιώνει έτσι απλά. Ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση. Η άλλη κάνει διεκπεραίωση. Μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια! Τα τελευταία χρόνια μπερδεύουμε την έννοια της παρουσίασης. Τα κανάλια ήθελαν μια ωραία εικόνα, την πετύχαιναν με μια σειρά από όμορφα κορίτσια. Από εκεί και πέρα, το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία, ο λόγος, όταν συμβαίνουν πράγματα να μπαίνεις μέσα και να τα ξεδιαλύνεις. Εγώ θέλω έναν να το παίρνει και να το προχωράει. Στο συγκεκριμένο show μόνο από τον Ουγγαρέζο είδα τέτοια στοιχεία». 

Ο Αντρέας, παθιασμένος από τα όσα έλεγε, σηκώθηκε από την καρέκλα του, πλησίασε τον Πέτρο και είπε: «Παρουσίαση σημαίνει Πέτρο μου να αναδεικνύεις πράγματα. Όχι να σου λένε στο αυτάκι, να είσαι ωραίος, να κοιτάζεσαι και να λικνίζεσαι».

//www.youtube.com/embed/p-km4Lddogs

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Βόσσου: «Δεν μιλάμε με τον Αντρέα Μικρούτσικο γιατί…»

Λιάγκας για Μικρούτσικο: «Σιγά μην πετάει business! Εδώ δεν είχε να φάει»!

Λύγισε ο Αντρέας Μικρούτσικος όταν άκουσε τον αδερφό του Θάνο! Ξέσπασε κατά του ΑΝΤ1!