Mike: Αυτός είναι ο ταλαντούχος και σέξι ράπερ του Nomads!

Mike

Η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads, ανακοινώθηκε σήμερα από το Πρωινό.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και σέξι, ράπερς της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Mike, είναι μεταξύ των συμμετεχόντων στο φετινό «Nomads»! Ο Mike συστήθηκε στο κοινό τον Μάιο του 2014, ως ένα από τα νέα ταλέντα που παρουσίασε η Panik Records, μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία με την Demy στο «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», που έκανε ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του airplay chart.

Η μουσική του διαδρομή περιλαμβάνει προσωπικές επιτυχίες αλλά και κορυφαίες συνεργασίες: το πρώτο solo single του ήταν το «Εμμονή», στο οποίο ο ίδιος έγραψε τους στίχους και ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την Άννα Βίσση στο ανατρεπτικό remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» και με την Ελένη Φουρέιρα στο hit «Τι Κοιτάς».

Η προσωπική του δισκογραφία συνεχίστηκε με τα «Πυρετός», «Κρυμμένο Μυστικό», «Φύγαμε», «Παιχνίδια Της Καρδιάς», ενώ το πιο πρόσφατο single του, στο οποίο υπογράφει τους στίχους, έχει τίτλο «Κουνελάκι».

Εκτός από την μουσική, ο 25χρονος ράπερ αγαπά και τον αθλητισμό. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια και συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται με τη γυμναστική, όπως μαρτυρά το καλογυμνασμένο του κορμί!

Ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, αγαπά τα τατουάζ, έχει μία σκυλίτσα ράτσας shar-pei, αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο και αγαπημένη του ταινία το «The Fast Αnd Τhe Furious».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!