Μικαέλα Φωτιάδη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο GNTM και το ξέσπασμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Μικαέλα Φωτιάδη

«Δεν μπορούσα να ανασάνω ελεύθερα. Δεν ήταν οι κοπέλες το θέμα που έλεγα συνέχεια, απλά...»

Μετά την αποχώρηση της από το GNTM η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

«Είμαι πολύ καλά. Είχα πολλή πίεση εκεί μέσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω ελεύθερα. Δεν ήταν οι κοπέλες το θέμα που έλεγα συνέχεια, απλά ήμουν κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς την οικογένεια μου, χωρίς επικοινωνία, ήταν πολύ δύσκολα. Είχα ένα ιατρικό θέμα. Είχα διακοπή περιόδου δύο μήνες λόγω στεναχώριας. Για αυτό και πάχυνα. Είχα άγχος, στεναχώρια. Οπότε έπρεπε να πάω να με δει γιατρός οπωσδήποτε. Ήταν λίγο δύσκολο να βγεις έξω να πας στο γιατρό ενώ είσαι μέσα σε ένα παιχνίδι. Αλλά ευτυχώς με πήγαν και όλα καλά», ανέφερε το μοντέλο.

«Μετανιώνω γιατί έχασα το δίκιο μου με το πως έλεγα κάποια πράγματα. Αλλά νομίζω και πάλι τις ίδιες παρέες θα έκανα. Απλώς με την Μέγκι θα ήμουν λίγο διαφορετική γιατί είδα ότι δεν ταιριάζουμε στην πραγματική ζωή», λέει η Μικαέλα Φωτιάδη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για τη στάση της στο σπίτι του GNTM, ενώ αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η ίδια ξεσπά για τα σχόλια που έκανε η κριτής:

«Δεν ξέρω αν έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία με την Ηλιάνα. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα, αλλά για να το λένε… έτσι δρόμο την βρήκαν; Δεν νομίζω. Γενικά δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα, γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για εμένα, που αυτά δεν τα λες, που με σχολίασε εμένα ως μαμά στη φωτογράφηση με τα παιδάκια. Ντροπή της!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!