Μιχάλης Ζαμπίδης: «Εκεί έσπασα, δεν ήξερα ότι είμαι τόσο εύθραυστος»

Μιχάλης Ζαμπίδης

"Η πίκρα που έχω είναι σε προσωπικό επίπεδο και δεν γλυκαίνει ούτε με έναν τόνο καραμέλες. Έχει να κάνει με τον μπαμπά μου, μού λείπει", εξομολογείται ο διακεκριμένος kick-boxer.

Μία εκ βαθέων και αρκετά εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου». Ο διακεκριμένος αθλητής του kick-boxing μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου για την απουσία του πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ενώ δεν κρύβει τη συγκίνησή του όταν αναφέρεται στις δίδυμες κόρες του.

«Η πίκρα που έχω είναι σε προσωπικό επίπεδο και δεν γλυκαίνει ούτε με έναν τόνο καραμέλες. Έχει να κάνει με τον μπαμπά μου. Μου λείπει αλλά τον αισθάνομαι εκεί δίπλα μου και ό,τι κάνω κοιτάζω να το κάνω ή καλά ή καθόλου, όπως μου έλεγε εκείνος», εξομολογείται ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Το θαυματουργό μου project είναι τα δίδυμά μου, η Σοφία και η Αγάπη. Περιμένω πώς και πώς να έρθουν επάνω μου, όταν γυρίζω σπίτι. Έρχονται, με φωνάζουν πλέον μπαμπά. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που η Αγάπη με είπε «μπαμπά». Έλιωσα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο βραβευμένος αθλητής.

«Το άλλο που θυμάμαι είναι ιδιαίτερο. Όσο ήμουν ο «Iron Mike», δεν πίστευα ότι μπορεί να είμαι τόσο εύθραυστος. Ήταν η πρώτη φορά που η Σοφία έπεσε από τον καναπέ. Άκουσα τον θόρυβο, παύση και μετά κλάμα. Ένιωσα σαν να έσπασα, εκεί κατάλαβα τι σημαίνει το παιδί και η ευθύνη», σημειώνει αμέσως μετά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.