Μιχάλης Συριόπουλος: «Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα, μου είπε ότι έτσι όπως είσαι θα παίξεις μόνο τον ρόλο του Αγκόπ»

Μιχάλης Συριόπουλος

"Θυμάμαι ότι είχα πολύ κλάμα τότε στη ζωή μου" είπε ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Ο Μιχάλης Συριόπουλος ήταν καλεσμένος στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για τα σχόλια που είχε ακούσει σε μικρή ηλικία για τα κιλά του και πόσο τον πλήγωσαν.

«Ήταν πολύ σκληρός, δεν υπάρχει πια στη ζωή ο Διονύσης Καλός, που με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα. Ήμουν 16 χρονών. Ήμασταν στο Δημοτικό Θέατρο, όπου με το μάθημα του ΣΕΠ μας είχαν πάει σε διάφορους εκπροσώπους. Μόνο εγώ πήγα σε αυτόν τον εκπρόσωπο του θεάτρου και μου είπε ότι όπως είσαι αγόρι μου θα παίξεις μόνο τον ρόλο του Αγκόπ στο θέατρο. Είπα τι μου λέει» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Συριόπουλος.

«Επειδή δεν είχα ιδέα για το θέατρο και δεν υπήρχε στην οικογένειά μου, ήμουν σίγουρος ότι θα χάσω τα κιλά και θα με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι. Θυμάμαι ότι είχα πολύ κλάμα τότε στη ζωή μου. Ξεκίνησα με φυτικά σκευάσματα κόβοντας από τη ζωή μου πολλά πράγματα. Με γυμναστήριο και κάποια στιγμή έχανα 8 κιλά το μήνα. Είχα τρελαθεί και την επόμενη χρονιά δεν με γνώριζαν στο σχολείο. Όταν ένα παιδί αγαπά το θέατρο, είναι παχύσαρκο και δεν παίζει μπάλα, μόνο Μιχάλη δεν θα τον φωνάζουν. Είχα πολλά παρατσούκλια» δήλωσε ο Μιχάλης Συριόπουλος.